Event i Åre

Det händer i Åre

2021 är tyvärr flera event inställda eller anpassade för att följa FHMs rekomendationer. Vänligen besök respektive events hemsida för uppdaterad information.

Åre torg vintertid

Fira jul i Åre

Jul i Åre är skidåkning, frukost i långkalsonger, mys framför brasan och framförallt är hela julen på era villkor. Ni bestämmer om ni ska ha gran, äta sylta eller om ni hellre vill boka in er på ett julbord på någon av Åres suveräna restauranger. Vill ni fira jul i långkalsonger hemma i ert boende så gör ni det. Det viktigaste är att ni får njuta av ledig tid tillsammans på jul långt från stress och gröna gräsmattor. Välkommen till en stressfri, snöig jul i Åre.

Två barn på sportlov i Åre

Sportlov v7-10

Sportlov i Åre är en klassiker. En vecka av avkoppling, skidåkning, bygga snölyktor, mysiga spelkvällar framför brasan och framförallt ledig tid tillsammans. Det går utmärkt att boka till lakan och handdukar eller varför inte bäddade sängar så det bara är att krypa ner när ni kommit fram och packat upp. Avresestäd ingår alltid december-april, ni får mer semester helt enkelt.

Påskbord på fjället i Åre

Sol och snö på Påsklovet

Påsklovet är startskottet på våren. Solen värmer och i Åre är det skidåkning och tid på fjället som står på agendan. Att äta påskmaten på fjället har blivit alltmer populärt de senaste åren, så häng på trenden och ta med påskmaten och duka upp i solen på fjället. Barnen åker snowracer, letar påskägg medan ni vuxna njuter av god mat och dryck. Boka in er för påskfirande idag, vi tipsar gärna om de bästa ställena att duka upp påskbordet på.