Höst i Åre

Hösten i Åre är något väldigt speciellt. Åreskutan exploderar i vackra färger och luften är klar och ren. På topparna ligger årets första snö medans det i dalen kan vara t-shirtväder. Ta årets sista dopp i en svalkande fjälltjärn efter en härlig vandring med vackra vyer.

Höst i Åre

Boka din höstweekend nu

Ta med familjen eller bästa vännen och upplev fjällen när det är som vackrast. Ta en långweekend i Åre i höst och njut av frisk luft, sprakande färger och massor med tid tillsammans.

Det händer i Åre i höst

Det händer i Åre

Evenemang i Åre

För aktuella event i Åre besök Åre Destinations hemsida, här finns också länkar till alla duktiga aktivitetsarrangörer i Årefjällen.

Åre Höstmarknad

Åre höstmarknad

27-29 september

Åre Höstmarknad är ett uppskattat evenemang bland både besökare, utställare och bybor. Strosa runt på Åres gator i dagarna tre och njut av stämningsfull musik, lokalproducerad mat, aktiviteter, folkvimmel och skön atmosfär. Varmt välkommen till Åre 27-29 september 2024!

Höstlov i Åre

Höstlov i Åre

26 oktober till 3 november

Att fira höstlov i Åre är roligt för alla familjemedlemmar, stora som små. Tid tillsammans och fullt med aktiviteter och mys. Vildmarkscampet är ett måste. Här brinner lägerelden hela veckan lång och här finns vildmarksguider på plats för att pyssla, tälja, lära ut hur man gör upp eld och mycket mer. Åre, Björnen, Undersåker, Vålådalen m.fl. laddar upp med roliga aktiviteter, mat m.m. att prova på.