Om oss

AGO i Åre

AGO i Åre bedriver fastighetsskötsel, städ och uthyrning av förmedlade lägenheter och hus för turistiskt boende i Åre, Björnen, Sadeln samt Tegefjäll. Vi ligger mitt i Åre, norra Europas största skidort. Vi är ett lokalt företag som funnits i byn i drygt 20 år och tycker om att göra det vi gör. Vi har öppet året runt och med vår centrala placering är det lätt att vara gäst och lätt att nå oss.

Vår styrka är serviceglädjen och många små och stora fastighetsägare, husägare och lägenhetsägare har valt att låta oss ta hand om deras fjällboende. Det gäller städ, fastighetsskötsel och uthyrning.

Vi har mycket god kunskap om de hus och lägenheter vi förmedlar vilket är en trygghet för både ägaren och den gäst som hyr. Många är de gäster som blir stamgäster och vår önskan och förhoppning är att även du kommer ingå i den skaran. Du bokar enkelt och smidigt online på agoiare.se.

Kontakta oss gärna för information om våra tjänster

Skicka ett mail till info@agoiare.se I mailet anger du om det gäller uthyrning, städning eller fastighetsskötsel samt vilken lägenhet/fastighet det gäller. Beskriv också vad du önskar hjälp med. Lämna gärna ett mobilnummer där vi kan nå dig.

Kontakta AGO i Åre: info@agoiare.se

Det här är AGO

Våra ledord och vår strävan är att det ska vara personligt, flexibelt och tryggt att vara kund hos oss.

  • Personligt – för oss är det viktigt att våra kunder upplever att det är nära och enkelt att få hjälp av oss.
  • Flexibelt – Vår flexibilitet och förmåga att anpassa oss efter våra kunders behov och att hitta lösningar på små och stora uppdrag är en styrka
  • Tryggt – våra kunder ska alltid kunna lita på att vi gör uppdragen med god kvalité samt inom överenskommet tid och pris.

Platschef: Eva Thelin
Telefon: +46 647-515 00
E-post: info@agoiare.se

Vd AGO i Åre: Patrik Pettersson Wallberg

AGO i Åre heter vårt varumärke och bolaget AGO Servicebolaget i Åre AB. Sedan 2005 ägs det av Lars-Göran Larsson, Tommy Ekberg, Pecka Dillner, Kent Kristoferson och Lars Ocklind och har cirka 25 anställda.

Bilderna på vår webbplats kommer från: Åre Destination Vemdalen och fotograf Jonas Kullman m.fl.