Vår i Åre

Vårvintern i Åre kallas ibland för den femte årstiden eftersom den är så speciell. Mars och april är månaderna för soldyrkare att boka in sig. Solen värmer rejält och få saker slår en längdtur i t-shirt på fjället. De flesta av våra boenden har balkong eller altan så du kan njuta av en hemmaafterski i solen efter en härlig dag i Åres skidbackar. Eftersom dagarna är så långa och ljusa på våren finns alla möjligheter att köra en heldag med utförsåkning och efter middagen, när liften är stängd, åka längdskidor. Eller varför inte ta med middagen upp på fjället och se solen sjunka ner bakom berget. Bättre utsikt är svår att få.

Vår i Åre

Vårweekend i Åre

Vårweekend i Åre med familjen eller bästa vännerna är en riktig energiboost. Åk skidor tillsammans, ta en eftermiddag i en solgrop på fjället med något gott att dricka och avsluta med en bastu och lite skönt häng på altanen i kvällssolen. Middag äter ni hemma eller på någon av Åres fantastiska restauranger, glöm inte att boka bord.

Det händer i Åre i vår

Det händer i Åre

Evenemang i Åre

För aktuella event i Åre besök Åre Destinations hemsida, här finns också länkar till alla duktiga aktivitetsarrangörer i Årefjällen.