Vinter i Åre

Vinter i Åre är magiskt och gäster återkommer år efter år. Aktivitetsutbudet vid sidan av skidåkningen är så stort så man aldrig tröttnar. Hundspann, snöskovandring, prisbelönta SPA, längdskidåkning både i upplysta spår och på fjället, shopping och after-ski. Dessutom håller restaurangerna oerhört hög klass och det finns något för alla smaker. Koppla av med familjen en lovvecka eller ta med bästa vännerna på en vårweekend och njut av sol, snö och ledig tid tillsammans. Oavsett när ni åker bjudet Åre på skidåkning, snö och massor med ledig tid tillsammans.

Snö, skidåkning och tid tillsammans i Åre

Aktiviteter i Åre

Förutom skidåkningen både utför och på längden finns det mängder med aktiviteter att ägna sig åt på vintersemestern i Åre. Prova på hundspann, isklättring, åk på en skotertur, åk zipline eller varför inte läsa en riktigt bra bok framför en sprakande brasa med en kopp varm choklad i näven. Under vintern ingår dessutom avresestäd i priset, du får mer semester helt enkelt.

Det händer i Åre i vinter

Det händer i Åre

Evenemang i Åre

För aktuella event i Åre besök Åre Destinations hemsida, här finns också länkar till alla duktiga aktivitetsarrangörer i Årefjällen.