Vinter i Åre

Vinter i Åre är magiskt och gäster återkommer år efter år. Aktivitetsutbudet vid sidan av skidåkningen är så stort så man aldrig tröttnar. Hundspann, snöskovandring, prisbelönta SPA, längdskidåkning både i upplysta spår och på fjället, shopping och after-ski. Dessutom håller restaurangerna oerhört hög klass och det finns något för alla smaker. Koppla av med familjen en lovvecka eller ta med bästa vännerna på en vårweekend och njut av sol, snö och ledig tid tillsammans. Oavsett när ni åker bjudet Åre på skidåkning, snö och massor med ledig tid tillsammans.

Snö, skidåkning och tid tillsammans i Åre

Aktiviteter i Åre

Förutom skidåkningen både utför och på längden finns det mängder med aktiviteter att ägna sig åt på vintersemestern i Åre. Prova på hundspann, isklättring, åk på en skotertur, åk zipline eller varför inte läsa en riktigt bra bok framför en sprakande brasa med en kopp varm choklad i näven. Under vintern ingår dessutom avresestäd i priset, du får mer semester helt enkelt.

Det händer i Åre i vinter

Evenemang i Åre

Evenemang i Åre

För aktuella event i Åre besök Åre Destinations hemsida, här finns också länkar till alla duktiga aktivitetsarrangörer i Årefjällen.

Två barn på sportlov i Åre

Sportlov v7-10

Sportlov i Åre är en klassiker. En vecka av avkoppling, skidåkning, bygga snölyktor, mysiga spelkvällar framför brasan och framförallt ledig tid tillsammans. Det går utmärkt att boka till lakan och handdukar eller varför inte bäddade sängar så det bara är att krypa ner när ni kommit fram och packat upp. Avresestäd ingår alltid december-april, ni får mer semester helt enkelt.

Påskbord på fjället i Åre

Sol och snö på Påsklovet

Påsklovet är startskottet på våren. Solen värmer och i Åre är det skidåkning och tid på fjället som står på agendan. Att äta påskmaten på fjället har blivit alltmer populärt de senaste åren, så häng på trenden och ta med påskmaten och duka upp i solen på fjället. Barnen åker snowracer, letar påskägg medan ni vuxna njuter av god mat och dryck. Boka in er för påskfirande idag, vi tipsar gärna om de bästa ställena att duka upp påskbordet på.