Februari 2020
banner A V
barn-i-backen-1-1

Sportlovsrea!

Första sportlovet är avklarat och i söndags välkomnade vi en ny omgång sportlovsfirare. Under sportloven får vi som är i byn hela tiden se dagarna bli längre, solen börja värma och torget fylls av glada sportlovsfirare på eftermiddagarna. Vi har boende kvar både vecka 9 och 10. Till veckan är det lovat kallgrader och snö, den perfekta kombon för ett lyckat sportlov.
Nu får du sista minuten pris på sportloven när du bokar online. Dessutom har vi delat vecka 9 så nu finns möjlighet att boka sön-tor och tor-sön. Det finns i skrivande stund 8 boenden kvar v.9 så vänta inte för länge med att boka.

Boka ditt sportlovsboende här>>

Gäller endast nybokningar online och kan inte kombineras med andra erbjudanden
solskutansnostaende

Påsk i solen


Påsken i Åre 2019 var magisk. Vi grävde solgropar, grillade korv, åkte längd och utför och bara njöt av ledig tid, snö och sol. Kom hit och njut i solen med oss i påsk, det finns fortfarande boende kvar både vecka 15 och 16.

Ta med ditt bästa gäng och fira påsken i Åre , blir det ens hälften så bra som förra året kommer ni få en magisk semester!
Här kan du läsa mer om påsken och boka boende>>

Sommar i Åre


Sommaren i Åre har verkligen något för alla. Oavsett om du vill vandra långt eller kort, bo i tält eller sova bekvämt i bäddad säng kommer du få en fantastisk semester hos oss. Cykla, vandra, bada i Åresjön eller "grytorna" i Ullådalen. Ät glass, läs en bok på fjället, plocka hjortron eller titta på någon av alla tävlingar som går av stapeln, Åre radar upp aktiviteter i olika ansträngningsgrad maj-november. Hela byn omges av en välkomnande, avslappnad atmosfär som ger de absolut bästa förutsättningarna för en fantastisk semestervecka. För minsta möjliga miljöpåverkan tar ni nattåget och får då ännu mer hemester eftersom ni reser medan ni sover.

Sommarbokningen är öppen, boka ditt boende här>>
rhdr

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website