Mars 2020
banner A V
Skutan stovlar sommar

Sverige är fantastiskt!

Sverige är fantastiskt, i vårt avlånga land har vi allt från nästintill tropiska sandstränder till höga fjäll och allt däremellan.
Passa på att semestra Sverige i sommar och utforska de svenska fjällen. Det är en underbart vacker värld som döljer sig under snön och mängden aktiviteter imponerar. Åre är det perfekta resmålet för er som har lite olika önskemål med semestern. En väljer kanske att läsa bok på stranden medan andra går uppför Skutan eller cyklar nerför berget. På eftermiddagen kan alla sammanstråla för ett dopp i Ullådalens mysiga badgrytor innan ni äter en god middag tillsammans. Våra boenden ligger centralt i Åre och gör det enkelt för er att sammanstråla för lunch eller en eftermiddagsfika tillsammans.

Våra sommarerbjudanden i Åre hittar du här>>
Våra sommarerbjudanden i Vemdalen hittar du här>>

Manchesterstaende

Vinter 2021


Att se fram emot en resa är det bästa som finns. Att planera, drömma sig bort och räkna dagar tills man äntligen står där med packad väska och är på väg.
Bokningen för vintern 2021 är i full gång för både Vemdalen och Åre.
Eftersom läget är lite svajigt just nu kostar avbeställningsskydd endast 1 kr om du bokar online före 15/4. Avresestäd ingår i priset på båda våra destinationer dec-april, välkommen till vintern 2021!

Åre året runt


Åre stänger inte när snön försvinner. Vi har öppet året runt, alla årstider.
På våren kan du njuta av skidåkning i t-shirt i högre terräng. Samtidigt slår träden ut nere i byn och torget är den naturliga samlingsplatsen på soliga eftermiddagar. Sommaren är magisk med vandring och cykling, tillgängligt för alla. Hösten bjuder på frisk luft, fantastiska färger och inte minst Åre höstmarknad i slutet av september. Vintern behöver ingen presentation, ni vet hur magiskt berget är i sin snöskrud. Boka ditt boende här>>
aretrunt_A4staende

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website