April 2020
banner A V
sno_blahimmel_NB

Du är viktig för oss!

Våra stamgäster är det viktigaste vi har och vi vill att ni ska ha något att längta till nu när det mesta känns trist och tråkigt. Därför erbjuder vi 500 sek rabatt på er vinterbokning i Åre och Vemdalen för säsongen 2020/21. Ange kod AGOVIP så dras rabatten av på priset. Sen är det bara att börja planera, drömma sig bort och räkna ner dagarna tills ni är här hos oss på er efterlängtade skidsemester.
Kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller endast nybokningar online. Erbjudandet gäller tom 2/5 2020.

Våra boenden i Åre hittar du här>>
Våra boenden i Vemdalen hittar du här>>

rhdr

Fira en vit jul i År(e)


Jul i fjällen är skidåkning, snö och massor med tid tillsammans.
Åk skidor på förmiddagen, ät en god jullunch tillsammans, ta några åk till och njut sedan av bastu och en härlig julaftonskväll tillsammans.
Pga rådande läge kostar avbeställningsskydd endast 1 kr om du bokar online före 30/4. Avresestäd ingår i priset på båda våra destinationer dec-april, välkommen till den bästa julen!
Boka din jul i Åre här>>

SommarÅre


Frisk luft, ledig tid och ett helt fjäll att utforska!
Ljuset är magiskt på sommaren och de långa dagarna gör att du får massor med tid till det du vill göra. Oavsett om det är att läsa ut Läckbergs senaste, spela en runda golf mitt i natten eller dra upp några öringar.
I Åre finns vandrings och cykelleder för alla oavsett ålder och tidigare vana, vi på AGO tipsar gärna om våra favoriter.
I sommar har vi fri av och och ombokning!
Här kan du läsa mer om vårt sommarerbjudande>>
Vy över are vandrare

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website