Juni 2020
banner A V
2015-08-14 Downhill 1 cyklist na¦êra, berget, stra¦èlandeva¦êder, blommor

Long stay i Åre!

Sommaren i Åre har en uppsjö av aktiviteter att erbjuda. Cykling utför och på platten, vandra långt eller kort, bada i klara bäckar, utforska vattenfall eller åka zipline.
Det finns så mycket att göra så det är svårt att hinna med allt på en vecka. Ni ska ju även hinna med att andas, koppla av och läsa ut semesterböckerna.

När du bokar 14 nätter med oss betalar du bara för 10 så passa på att stanna lite längre och njut av allt som Åre har att erbjuda.
Det rabatterade priset visas automatiskt när du bokar på www.mittiare.se
cykelled spång, sommar, blå himmel

Åre News


26:e Juni öppnar äntligen liftarna och vi kan ta oss upp på fjället enkelt och bekvämt. Skistar följer noga FHMs rekommendationer och ett flertal åtgärder är vidtagna för att göra din semester så säker som möjligt. Även på AGO är vi väl förberedda för att ta emot er på ett säkert sätt. Restaurangerna i Åre följer FHMs råd och många erbjuder Take away. Ett tips är att ta med middagen och familjen ner på Åre strand. Garanterat ett minne för livet att avnjuta god mat och samtidigt se Åreskutan sänkas i kvällsljus.
Här finns våra sommarerbjudanden >>

Sportlov


Det finns få veckor som är så heliga för oss svenskar som sportlovsveckan. Många av oss spenderar sportlovet på skidor och vi märker att efterfrågan för nästa år är hög. Nu när allt är tråkigt och trist behöver vi något att se fram emot och många bokar sin sportlovsvecka rekordtidigt för att ha något att längta till.
Och vad kan vara bättre att längta till än långa dagar i skidbacken, mysig familjeafter-ski, bastu och snödopp, mysiga middagar och spelkvällar med de som betyder mest.
Boka ditt sportlov här>>
IMG_2450

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website