Juli 2020
banner A V
skidakarenyhetsbrev 1200-675

Vinter!

Vinterns bokning är i full gång och det är hög tid att boka din vintervecka.

Vi vet att de flesta har semester och njuter av det fina vädret men vi vill ändå slå ett slag för nästa ledighet nämligen skidsemestern. Många vill redan nu boka vintern för att ha något att se fram emot under senhöstens mörka dagar. Oavsett om ni bokar jul och sportlov med familjen eller en januari/marsweekend med bästa polarna kommer ni få en fantastisk tid tillsammans.
Om du bokar din vintervecka före 19/7 får du 500 sek i boka tidigt rabatt om du anger kod Bokatidigt i kampanjkodsfältet när du gör din onlinebokning.
Gäller endast nybokningar online och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
cof

SommarÅre


Äntligen rullar liftarna igen och vår by fylls av glada semesterfirare. Åre Sweden har sammanställt flera bra listor med massor med tips för er som kommer hit i sommar. Vad sägs om en ÅreBucketlist, en 10 i topp på vandringsleder och Åres 7 bästa stränder? För att hinna med allt, se till att utnyttja vårt bo 7 nätter betala för 5 erbjudande, rabatten dras automatiskt när du bokar.
Inspiration hos Åre Sweden>>
Här finns våra sommarerbjudanden >>

Höstweekend


Hösten i Åre bjuder på vackra vyer, färgsprakande träd och helt fantastiskt frisk, klar luft.
Unna er en weekendresa i Åre i höst. Vandra, fota, läs en bok, plocka svamp eller bara ta det lugnt. Ta en SPAeftermiddag och prova på forsränning eller zipline. Åres restauranger håller hög klass och det finns något för alla smaker, både som takeaway och dine-in.
Åk nattåg med Snälltåget eller SJ och boka egen kupé så kan semestern börja redan torsdag kväll.
Boka ert weekendboende här>>
host vy2020NB

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website