Juli 2020
banner A V
rhdr

Augusti i Åre!

I Augusti är hjortronen mogna och tjärnarna på fjället har värmts upp till behaglig badtemperatur.
Vandra en heldag på fjället med hela familjen, ät solvarma hjortron och avsluta dagen med ett dopp i en mysig tjärn eller i "badgrytorna" i Ullådalen. Middag äter ni antingen i ert boende eller på någon av Åres mysiga restauranger. Varför inte beställa take away och gå upp till Totthummeln eller ner till Åre strand och äta middag medan ni spanar in solnedgången. I sommar och höst bor du 7 nätter till priset av 5. Priset läggs in automatiskt när du bokar online.

Boka ditt augustiboende här>>
Gäller endast nybokningar online och kan kombineras med andra erbjudanden.
Snotyngda granarstaendeNB

Jul i fjällen


155 dagar kvar till den där magiska dagen vi alla längtar efter. När ni väljer att fira jul i Åre eller Vemdalen blir julen annorlunda. Ni vaknar på julaftonsmorgonen och äter en lång, lugn frukost tillsammans. Sen ägnas förmiddagen bäst åt skidåkning, utför eller på längden genom ett frostigt vinterlandskap. Njut av en varm bastu, härlig jullunch och paketöppning i lugn och ro med de som betyder mest för dig. Unna er en avkopplande, stressfri jul i år.
Jul i Vemdalen>>
Jul i Åre>>

Ny hemsida


Våra hemsidor börjar bli lite till åren och först ut att "renoveras" är vår Vemdalensida.
Under hösten kommer även Åresidan att byggas om för att underlätta för dig som bokar. Vi har även lagt fokus på att hjälpa dig som kund att hitta vilken årstid som passar just dig för en semesterresa och vilket boende som kommer göra semestern till den bästa någonsin.
Vi återkommer när det är dags för lansering av Åre sidan, är man nyfiken kan man kika in på Vemdalensidan här>>

Dubbellogga NBstaende

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website