Augusti 2020
banner A V
hostlovlinusfjall 1020676

Höstlov i Åre!

Höstlovet i Åre är roligt för både stora och små. Det finns mängder med aktiviteter för hela familjen.
Hösten i Åre är magiskt vacker. Fjället bjuder på mäktiga färger, vackra solnedgångar och otroligt frisk luft. Vi har fantastiska vandringsleder och mysiga boenden för allt från 2 till 16 personer. Varför inte ta med mormor eller farmor och varva familjemyset med lite egentid på fjället. Packa en korg med godsaker och ät en plockmiddag på fjället medan ni tittar på solnedgången. Prisex: Lägenhet centralt i Åre med 4-6 bäddar, bastu, balkong, kök och 2 sovrum från 3850 sek. För att ni ska få en riktigt bekväm semester lämnar vi 20% på avresestädet när du bokar det i samband med din boendebokning.
Boka ditt höstlov här>>
Snotyngda granarstaendeNB

Fira en stressfri jul


Tillhör du dem som spenderar julafton i bilen för att hinna hälsa på hela släkten?
Fira julen i er egen takt i Åre istället. Inled julafton med en långfrukost i underställ, åk skidor hela dagen och ta en lång bastu tillsammans innan det är dags för julmiddag och tomtebesök. Och är det någon släkting som ni väldigt gärna vill fira med har vi större boenden så alla får plats.

Jul i Vemdalen>>
Jul i Åre>>

SommarÅre


Vilken sommar vi haft!
Ni är många som har besökt oss och njutit av vandring och vyer, en hel del av er för första gången. Vi är så glada att ni hittat till oss och eftersom vår förhoppning är att ni kommer tillbaka nästa sommar kommer vi direkt börja jobba för att göra sommar 2021 bokningsbar. Under tiden går det bra att lägga en förhandsbokning, mejla oss period, önskat boende och antal personer så har ni första tjing på just den lägenheten.
Skicka din förfrågan idag>>
linussjofjallstaende

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website