September 2020
banner A V
Anette Andersson150916_2857_HIGH RES

Höstweekend i Åre!

Åre är kanske inte det första resmålet som dyker upp när man tänker på weekendresor.
Faktum är att en weekend i Åre har precis allt du behöver för att ladda batterierna inför den mörka hösten. Det bästa är att det finns något för alla, lätta och svåra vandrings och cykelleder, bra restauranger, äventyrsbad, mysiga caféer och härliga SPAn att spendera dagarna på om fjället inte lockar. Luften är krispig och klar och fjället fullkomligt vibrerar av färger.
Prisex: Lägenhet vid Åre torg för 4-6 personer med 2 sovrum, bastu, balkong och fullt utrustat kök från 465 sek/person tor-sön när 6 personer delar lägenhet. Avresestäd kan bokas till med 20% rabatt.

Här bokar du din höstweekend>>
Snotyngda granarstaendeNB

Bokningsvillkor 2021


Vi vill att det ska kännas tryggt att vara kund hos oss. Därför har vi uppdaterat våra bokningsvillkor för 2021.
För bokningar med ankomst 1/12-1/5 2021 gäller följande: Skulle myndigheterna avråda från resande inom Sverige eller om liftarna inte skulle få öppna pga restriktioner får du av eller omboka din bokning fram till 14 dagar innan ankomst om du köpt ett avbeställningsskydd.
Du kan alltså känna dig helt trygg när du bokar din vintersemester med oss. Välkommen!
Här hittar du våra bokningsvillkor>>

Golfpaket


Golfpaket i September!
September är en fantastisk månad i Åre. Luften är frisk, träden sprakar av vackra färger och solnedgångarna är magiska. I allt det vackra finns Åre Golfbana med sina 18 hål beläget vid Indalsälven. Spela golf, vandra, ät gott på någon av Åres prisbelönta restauranger och slå nytt likesrekord med solnedgångsbilder.
Golfpaketet kostar från 1497 sek/person för fyra nätters boende och tre dagars greenfee.

Läs mer om Golfpaketet>>
Golf staendeNB

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website