Oktober 2019
top_nyhetsbrev
familjfikafjallhostas

Höstlov i Åre

Spendera Höstlovet i Åre och njut av en vecka full med aktiviteter, vandring och vackra höstfärger. Till skillnad från charterbolagen höjer vi inte priserna under höstlovsveckan och de flesta aktiviteter är helt gratis. Ni kan istället unna er god mat och massor med ledig tid tillsammans. Boende för 4 personer hela vecka 44 i Åre centrum med fullt utrustat kök, 2 sovrum, bastu och balkong från 3725 sek. För minimal miljöpåverkan ta tåget, SJ har dagliga avgångar både på dag och nattåg.

Läs mer och boka boende till Höstlovet här>>

Manchesterstaende

Januari för alla


Det bästa med Januari är skidåkningen. Oavsett om du är 5 eller 65 år kommer du uppskatta den kalla snön, avsaknaden av trängsel och fjället.
Om du väljer att bo i ÅreBjörnen eller Sadeln har du natur, Valles värld, längdspår och skidbackar runt hörnet.
Här får du en lägenhet i en hel vecka med 3 sovrum, bastu och balkong för 4750 sek. Avresestäd ingår i priset, du får mer semester helt enkelt.
Boka ditt Januariboende här>>

20% på vårvecka


Kall snö, varm sol, våren i Åre är något alldeles speciellt. Ljuset dröjer sig kvar länge och de ljusa kvällarna bjuder in till pulkaåkning eller varför inte middag på fjället med hela familjen efter en liten tur på längdskidorna.

Bokar du helvecka 11-14 före 15/10 får du 20% rabatt på din bokning om du anger koden Familj i kampanjkodsfältet.
Gäller endast nybokningar och ett fåtal objekt är undantagna rabatten.

Boka ditt boende idag>>
Varvinter Rodkullen barn

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website