Oktober 2019
top_nyhetsbrev
tomte tecknad sno jul

15% på Jul

Jul i fjällen har alla ingredienser för att bli den bästa julen någonsin. Skidåkning, familjeafter-ski, bra restauranger när orken att laga mat tryter och mysiga kvällar med bastu och sällskapspel.

Om du bokar före 24/10 får du hela 15% på din julbokning. Erbjudandet gäller vårt boende i både Vemdalen och Åre. Ange kod GodJul i kampanjkodsfältet för att få rabatten.
Gäller endast nybokningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Enstaka objekt är undantagna.

Läs mer och boka julen i Vemdalen här>>

Läs mer och boka julen i Åre här>>

familjfjallanette andersson

Sportlov


Svemester slog igenom stort sommaren 2019. Vi hoppas naturligtvis att trenden håller i sig och att fler väljer Sverige för sina semestrar. Sportlovsveckorna i Åre är fyllda med aktiviteter för familjer med allt från after-ski till menyer på restauranger. För minimal miljöpåverkan och maximal semester rekommenderar vi nattåget, både Snälltåget och SJ kör hela vintern. Dessutom vinner du värdefull tid som du kan använda till skidåkning.

Läs mer om sportlov här>>

Höstlov


Höstlovet närmar sig med stormsteg och det är hög tid att boka in er vecka. Hos oss betalar ni bara för 5 dagar när ni bokar en hel vecka, 2 nätter är alltså helt gratis.
Veckan är fullspäckad med aktiviteter och de flesta är helt gratis.
Här kan ni se allt skoj som händer under veckan men glöm inte ta med en bra bok att krypa ner med framför brasan när barnen somnat.

Boka ditt boende för höstlovet idag>>
hostbarnarestrandstaende

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website