Oktober 2019
top_nyhetsbrev
sno stav ulladalenliggande

Första snön i byn

Äntligen är den här igen, det vi alla väntat på sedan april nämligen Snön. Vi har tagit första längdturen i Ullådalen och plockat fram skidor och snowboards för att vara redo när första backen öppnar.
12-15/12 är det dags för skidtestarhelg, då kan du sammanstråla med oss när vi inviger säsongen 19/20. Massor med nyheter presenteras på plats som du får prova helt gratis och skidåkning och after-ski drar igång för säsongen. Kom och fira in vintern 2020 med oss :)

Boka boende för skidtestarhelgen här>>

HjortronetNB

Nyheter


Årets stora nyhet är att ni kan boka boende med oss även i anrika Tegefjäll. Vi finns i nybyggda området Nyvallen som ligger nära barnbacken för de minsta barnen. Vår andra nyhet i området är Hjortronet, beläget högt upp med fantastisk utsikt och ski in ski out läge.
I Tegefjäll är fjället aldrig långt borta, sittliften tar dig högt upp på berget och sen är det bara att njuta av härliga svängar hela vägen ner.

Påsk


Påsk kan kännas väldigt avlägset just nu men vi ser att det börjar röra sig på bokningssidan och vill ge er en liten hint om att börja planera er påsk.
I år är det påsk mitt i den femte årstiden, vårvintern. Solen värmer, dagarna är långa och fjället bjuder in till allt från solgropshäng till långa längdturer och utförsåkning. Passa på att få årets första solbränna och varför inte äta påskmiddagen på fjället och ta några åk i backen mellan laxen och äggpickartävlingen?

Boka ditt boende för påsken här>>
Paskbordstaende

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website