September 2020
banner A V
Bild på Lodge 56, timmerhus i Åre

Lodge 56!

Idag presenterar vi en efterlängtad nyhet, nämligen Lodge 56!
600 meter från Åre Torg och granne med Åre bageri och Coop hittar ni denna nybyggda villa på 360 kvm med hela 20 bäddar. Villan har totalt 9 sovrum och 6 badrum och naturligtvis en relax avdelning med bastu och ett flertal duschar.
Här finns allt som behövs för en lyckad semestervecka, öppen spis i både vardagsrum och kök och mysiga balkonger med magisk utsikt över fjällvärlden och mycket mer. Köket är anpassat för att klara av matlagning för 20 personer och har ett stort matbord där alla kan äta tillsammans.
Lodge 56 ingår i vårt Top Homes koncept vilket innebär att sängarna är bäddade vid ankomst, handdukarna framlagda och avresestäd ingår. Vill man köpa till daglig städning går det utmärkt.
Läs mer och boka Lodge 56>>
snokalltstaende

Ljuvliga Januari


Januari är den perfekta månaden för familjer med små barn att besöka Åre.

Snön är kall, liftköerna korta och det finns gott om plats i skidskolan. Priserna på boende är bra och för att göra det ännu bättre får du just nu 10% rabatt om du bokar en helvecka under veckorna 2-6. Gäller på samtliga våra objekt ange kod familj i kampanjkodsfältet för att se det rabatterade proset.

Läs mer om januari och kampanjen>>

Höstlov i fjällen


Höstlovsboende från 4650 sek!
Höstlovet är nästa ledighet att se fram emot. Både Åre och Vemdalen anordnar massor med aktiviteter för familjer. Varva vandring på fjället med häng på torget i Åre eller Vemdalen och bara njut av ledig tid tillsammans.

Prisexe Åre:Lägenhet vid Åre Torg för 4-6 personer med 2 sovrum, bastu, balkong och kök från: 4650 sek.
Prisex Vemdalen: Boende i stuga med 6 bäddar, 3 sovrum, bastu och uteplats inklusive avresestäd från: 4770 sek.
Processed with Snapseed.

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website