Juli 2019
top_nyhetsbrev
Grupp vid sjo- fjall

Höstweekend i Åre

De flesta av oss njuter av sol, bad och semester i skrivande stund. Vi vet av erfarenhet att hösten kan kännas tung och trist, vi har botemedlet. Ta en weekend i Åre i höst. Vandra, åk zipline, cykla eller bara njut av alla vackra färger och den fantastiska luften.

När du bor med oss i 4 dagar betalar du bara för 3. Väljer du nattåget får du extra mycket tid i Åre och är hemma igen lagom i tid för jobb måndag morgon.

Läs mer om vårt bo 4 nätter betala för 3 erbjudande här>>
Barn på skutan vy Saranb

Svemester


Svemester, vid det här laget har vi alla hört ordet både en och tre gånger. Att semestra i Sverige, vårt vackra avlånga land är fantastiskt.
Åre har förutom mängder med roliga vandrings och cykelleder för både stora och små massor med saker man kan hitta på. Bada i Ullådalen i de små "grytor" som bildats av vattnets framfart. Ät solvarma hjortron, spana på renar och fjälllämlar, gå blomsterstigen i Storlien och njut av både vyer och vackra växter.Vi tipsar gärna om våra bästa smultronställen, prata med oss när ni checkar in.

167 dagar kvar..


Jul. Få ord väcker så många tankar och minnen. En del får rysningar vid blotta tanken på att flänga runt till släkt och vänner, äta bränd knäck och få ännu ett paket innehållandes storpack med strumpor av svärmor. Med all rätt vill vi påstå. Fira jul i Åre istället i år. Ta med dig familjen, skidorna och semesterhumöret och fira jul på skidor istället. Åk skidor på dagarna och mys i ert boende med bastu och spelkvällar efter en härlig dag på fjället.

Boka ditt julboende här>>
Duved skidor lift red NB
Anette AnderssongruppNB

Häng i Gäng


Hänga i gäng är bland det bästa som finns.
Samla ditt bästa gäng och åk skidor tillsammans, gå på after-ski, laga goda middagar och bara njut av ledig tid tillsammans. Vi har boende för allt från 2 personers gäng till 16 personer. Behöver du hjälp att hitta det perfekta boendet för just ert sällskap kontakta oss gärna så hjälper vi er att hitta rätt.
Hitta ditt skidåkarboende här>>

Vi finns på sociala medier

Vi finns på både Instagram & Facebook

facebook instagram email website