Augusti 2019
top_nyhetsbrev
skidakarepåfjalletKV1080

Nyhet! Nu finns vi i Vemdalen

Nu är vår nya destination bokningsbar på agoivemdalen.se

Vi hoppas att ni ska gilla vår nya hemsida som vi tror kommer göra det enklare än någonsin att hitta det perfekta boendet för just er. Behöver ni hjälp kan ni som vanligt höra av er så hjälper vi er. Som trogen AGOvän får du nu 500 sek rabatt på din första bokning i Vemdalen. Gäller på alla veckor och på alla boenden. Ange kod: Destination i kampanjkodsfältet för att få din rabatt.

Välkommen till snö och familjeparadiset Vemdalen!

Familj Anette andersson

Jul & Nyår i Åre


Att fira Jul & Nyår i fjällen är en klassiker och våra gäster återkommer år efter år. I år är de lediga dagarna perfekt placerade för en långledighet med mycket skidåkning och familjemys. När ni bor med oss kan ni hyra lakan och handdukar och avresestädning ingår alltid i priset under vintern. Du får mer semester helt enkelt och kan koppla av och bara njuta av din ledighet. Psst, vill du boka två sammanhängande veckor över jul och nyår mejla oss på info@agoiare så hjälper vi dig.

Boka ditt boende här>>

Nyheter i Åre


Vi har många spännande nyheter inför vintern 19/20. Vi har fått in 2 lägenheter i familjevänliga Vargen i ÅreBjörnen, här kan du läsa mer och boka. Inne i Åre har vi två spännande nyheter, VM-huset med 4 bäddar som ingår i vårt Top Homes koncept och fina, rymliga Slalomsvängen 28E med 4 sovrum. Båda passar gästen som ställer höga krav på sitt boende och vill vara nära centrala Åre.

Boka ditt vinterboende här>>
VM02_sovds2

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website