Juli 2019
top_nyhetsbrev
Klunga-m-trumslagare_liggande

Helgernas helg!

26/7 och en hel vecka framåt radar eventen i Åre upp sig. Fjällmaraton, Åre Golfvecka och Västgård Gamefair drar alla igång helgen vecka 30. Helgen efter är det äntligen dags för Storsjöyran med artister som Veronica Maggio, The Hives och Lisa Ekdahl m.fl.

Oavsett om du vill spela golf, kolla på jakt och fiskeprylar eller lyssna på ljuv musik har vi boendet. Välkommen till helgernas helg i Åre!

Läs mer om vårt bo 7 nätter betala för 5 erbjudande här>>
Skutan staendeNB

Skutan Ski Lodge


Skutan Skilodge kan stoltsera med att 4 år i rad blivit utnämnt till Sweden's best Ski Chalet av World Ski Awards. Vi är naturligtvis stolta och glada och hoppas att Skutan kniper priset ännu ett år. Tycker du som vi att Skutan är Sveriges bästa Ski Chalet och tycker att priset även i år ska gå till Åre så gå in och rösta här:

Läs mer & boka Skutan Ski Lodge>>

Höstmarknad


Åre Höstmarknad är höstens mysigaste event. 200 utställare är på plats och dagarna är fyllda med happenings med allt från Yoga, forsränning, reor och öppet hus hos brandkåren. Passa på att njuta av lokalproducerad mat och dryck och de vackra färgerna på berget. Vem vet kanske får du uppleva årets första snöflingor?

Här kan du läsa mer och se fullständigt program>>
hostmarknadADNB

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website