September 2019
top_nyhetsbrev
sasongsavslutning-2016-1

Sportlov i fjällen!

Få saker är så viktiga som sportlovet. V7-10 känns julledigheten långt borta och sommarsemestern avlägsen. Unna er en vecka i fjällen tillsammans och ladda batterierna inför våren. Vi finns i både Åre och Vemdalen och vi är säkra på att ni kommer hitta det perfekta boendet för just er. Behöver ni hjälp att välja så mejla oss på info@agoiare.se så kan vi tillsammans hitta boende som passar just er. Avresestäd ingår alltid i priset vintertid för att ge er så mycket semester och ledig tid tillsammans som möjligt.

Här kan du läsa mer om sportlov i Åre>>
Här kan du läsa mer om sportlov i Vemdalen>>
Familj Anette andersson

Julerbjudande


Julen i Åre är så mycket mer än paket, mat och godis. Den är skidåkning, after-ski, gnistrande snö och massor med tid tillsammans. I Åre och Vemdalen har vi många boenden som passar för den moderna familjen så hela familjen, både svärmor och bonusbarnen kan följa med.
Just nu får du 500 kronor rabatt på din julbokning i både Vemdalen och Åre när du anger kod GodJul i kampanjkodsfältet.

Läs mer om Jul i Åre här>>
Läs mer om Jul i Vemdalen här>>

Underbara Januari


Kall snö, nypistat långt in på eftermiddagen och välpreparerade längdspår. Januari är snöfantastens månad med fantastisk skidåkning både utför och i längdspåren. Behöver du komma i form inför Vasaloppet har vi många fina boenden i ÅreBjörnen och Sadeln med närhet till, skidbackar, längdspår och natur. För familjer händer det mycket skoj under familjeveckorna 3-5 med Valles after-ski och andra roliga evenemang.
Boka ditt januariboende redan idag>>
Duved skidor lift red NB

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website